“ΝΕΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ” & “ΝΕΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ” Online εργαστήρια| Παράταση αιτήσεων συμμετοχής

bck workshops application

*Λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19, όλες οι συναντήσεις και οι δράσεις των δύο εργαστηρίων θα πραγματοποιηθούν online, με τη μορφή «κλειστών» διαδικτυακών συναντήσεων, μέσω τις πλατφόρμας zoom.*

Τα εργαστήρια «ΝΕΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ» (“Young Curators”) και «ΝΕΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ» (“Young Critics”) διοργανώνονται για πρώτη χρονιά ως παράλληλη δράση του 3ου Συμποσίου Κινηματογράφου του Balkan Can Kino και περιλαμβάνουν ένα σύνολο online παρουσιάσεων και διαδραστικών συναντήσεων, ανάμεσα σε επιλεγμένους συμμετέχοντες και καλεσμένους από το Balkan Can Kino κριτικούς κινηματογράφου και επιμελητές κινηματογραφικών προγραμμάτων, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Δείτε εδώ και εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα και τους εισηγητές των εργαστηρίων, που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά Σάββατο και Κυριακή 10&11 και 17&18 Οκτωβρίου 2020.

Αίτηση συμμετοχής (παράταση):

Young Curators: https://forms.gle/PSp9xuFV7bhpAaKe6

Young Critics: https://forms.gle/UFRyae2xzjxZQpER7

Λόγω της πραγματοποίησης των εργαστηρίων διαδικτυακά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε τις αιτήσεις συμμετοχής στα εργαστήρια για λίγες ακόμα διαθέσιμες θέσεις.

Για να εξασφαλίσετε μια θέση στα εργαστήρια, παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε την παραπάνω φόρμα, ανάλογα με το Εργαστήριο της επιλογής σας, μέχρι την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 18.00.

Η υποβολή της παραπάνω φόρμας είναι απαραίτητη για την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές των εργαστηρίων:

Flavia Dima, Branka Pavlović, Ingo Starz, Κωνσταντίνο Καρδακάρη, Γκέλυ Μαδεμλή, Αφροδίτη Νικολαΐδου, Αλέξη Αλεξίου, Γιάννη Καντέα-Παπαδόπουλο, Κατερίνα Ανδρεάκου, Γιάννη Κοντό.

Επιμέλεια & συντονισμός

εργαστηρίου Young Curators:

Μαριάννα Καπλατζή (Balkan Can Kino)

Επιμέλεια & συντονισμός

εργαστηρίου Young Critics:

Μαριάννα Καπλατζή (Balkan Can Kino)

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Επικοινωνία & υποστήριξη:

Φωτεινή Στεφανή (Balkan Can Kino)

Διοργάνωση:

Balkan Can Kino – 3BCKFS

www.balkan-can-kino.com

3bckfs.lab@gmail.com

balkancankino@gmail.com